Regeringen står fullständigt handfallen inför allt mer utbrett våld. Tre ungdomar rånas varje dygn, bara i Stockholm. Skjutningarna och bomberna är fler än någonstans och värre än någonstans i västvärlden. Sverige sjunker ner i anarki.

Tre gånger så många unga rånas i dag, jämfört med för fyra år sedan.
Varje dag begås i snitt tre ungdomsrån i Stockholm, rapporterar lokaltidningen Mitt i.

Källa: Mitt i / Brottsförebyggande rådet

Från januari till september 2015 rånades 284 unga i Stockholm under 18 år. I år är siffran för samma period 845 – en tredubbel ökning.

Barn kommer hem nästan nakna sedan de rånats och förnedras av ungdomsgäng. Och regeringen fortsätter driva den politik som skapar kaos i landet – antalet beviljade uppehållstillstånd ligger på rekordnivå och bara fortsätter, även om medierna hjälper regeringen att tona ner att volymerna på invandringen är fortsatt historiskt extrem.

Regeringen släpper dessutom uppenbara säkerhetshot på fri fot. Sverige är på väg att blir som ett land i Mellanöstern.

Regeringen har ingen som helst förmåga att varesig förstå eller vidta åtgärder för att ens hindra en fortsatt ökning av kriminaliteten, våldet, skjutningarna eller bombdåden.

Frågan är hur illa det ska bli innan svenska folket får nog. Hur länge tänker folk stå ut med en politisk ledning som ingenting begriper och som är direkt ansvarig för utvecklingen.

Gängen är på väg att ta över stadsdel efter staddel medan poliser i uniform hoppar trähäst och rullar runt i lekborgar. De tycks sakna den mentala beredskapen att möta det besinningslösa våldet som länge har dominerat i Mellanöstern men som nu tar över Sverige.

Vad säger Stefan Löfven och Morgan Johansson till de många familjer som varje dag får ta emot en ung person som fått sin syn på tryggheten i samhället krossat genom att ha blivit hotad, rånad och förnedrad?

Vad?!?!

Det är fruktansvärt att se hur landet förfaller medan alla etablissemang låtsas som att allt är frid och fröjd.