Nu har Leif Östling tvingats bort från ännu en post. Yttrandefriheten sitter oerhört trångt i Sverige. Bara rika som Östling har råd att betala priset. Men det finns ett sätt att vända utvecklingen.

Nu tvingas Leif Östling att avgå från Södertälje science park, som styrs av S-kommunalråd. Detta efter att han intervjuats av alternativmedia som inte står under vänsterns kontroll. Han talade också om militär för att rädda landets utsatta områden, något som både Jimmie Åkesson (SD) och Stefan Löfven (S) tagit upp tidigare.

Men att som icke-politiker yppa kritik mot invandringspolitiken är otillåtet enligt alla – alla! – svenska etablissemang.

Leif Östling, 74, blev helt utlämnad, trots att han tillhört etablissemangen under hela sin yrkesverksamma tid. När han yppat samhällskritik öppnades falluckan direkt. Den som är kritisk mot den förda politiken får alla etablissemang emot sig. De vänsteraktivistiska är hatfyllda förtrupper, medan de borgerliga i feg ynkedom följer med strömmen i tyst medgivande.

En enda motkraft finns

Det här låter kanske dramatiskt (och om du som läsare har andra exempel får du gärna ange dem i kommentarfältet på vår Facebook-sida) men som jag ser det finns det endast en kraft med tyngd på nationell nivå som står emot: Sverigedemokraterna. Bara genom att rösta på detta parti kan yttrandefriheten i Sverige räddas från åsiktskorridorens förtryck. Och medverka till att den extrema invandringen får ett slut. Bara i år kommer långt över 100.000 uppehållstillstånd att beviljas, det är ett av de högsta antal beviljande uppehållstillstånd – någonsin.

Massinvandringen fortsätter i rasande fart, även om regeringen vilseleder om det och medierna gör propagandan till sanning.

Bara om svenska folket tar ställning mot utvecklingen som den kan brytas. Det finns inga andra aktörer, inga andra spelare eller krafter i landet än Sverigedemokraterna som går emot strömmen. För mig är det en gåta hur vi hamnat här, men så är det.

Utopismens medlöpare

Alla andra är medlöpare till migrationsutopismens galna politik som förgör Sverige och förvandlar landet till ett nytt Libanon.

De som inte röstar på Sverigedemokraterna är medskyldiga till utvecklingen. Ingen kan efteråt säga att de inte visste vad de gjorde – deltog i krossandet av det som en gång var svensk kultur och tradition som gav 200 år av trygghet, välstånd och fred.