Sådant som för bara en kort tid sedan stämplades som rasism och nazism framförs nu av en socialdemokratisk minister. Ska vi skratta eller gråta åt det?

I ett långt och uppmärksammat inlägg på Facebook i veckan skriver civilminister Ardalan Shekarabi sådant som hans eget parti stenhårt fördömt i årtionden.

”Ska vi klara av integrationen kan vi inte ha en stor invandring under överskådlig tid”, skriver Shekarabi nu plötsligt.

”Vi behöver hålla mottagandet av nyanlända på låga nivåer.”

Jösses.

Så här har Sverigedemokraterna tyckt sedan bildandet, ja, man kan nog säga att om denna hållning hade varit Socialdemokraternas från 1980-talet hade Sverigedemokraterna inte bildats. Och än mindre kommit in i riksdagen.

Men Socialdemokraterna är ansvariga för att uppemot två miljoner människor kommit till Sverige under dessa årtionden. Och inte som arbetskraft, utan som ”flyktingar”, människor som inte förväntas kunna arbeta utan ska leva på bidrag. Så är det ju i Filipstad, där nyanlända inte vill åka 20 minuter till en arbetsplats, och socialtjänsten accepterar oviljan. Bidragsberoendet får nu allt fler kommuner att närma sig konkurs. Kriminaliteten ökar dramatiskt.

Detta elände är Socialdemokratins fel.

Att Shekarabi nu släpper någon sorts ”testballong” för att se reaktionerna på en mer restriktiv hållning betyder ingenting. Socialdemokraterna ska hållas ansvariga för det partiet ställt till med.

Varje skjutning, varje sprängning, varje rån mot tioåringar, varje våldtäkt är ett tecken på att Socialdemokratin lett Sverige i katastrofalt fel riktning.

Och allt är självförvållat. Man har öppnat gränserna medvetet. Med öppna ögon. Kritiken och varningarna om vart denna politik leder till har hela tiden funnits där. Men den har konsekvent stämplats som rasism och extremism.

Genom dessa grova, intellektuellt ohederliga och demokratiskt förkastliga motargument har Socialdemokratin dödat all samhällsdebatt.

Inte en enda socialdemokrat kan hävda att ”vi förstod inte”, ”vi visste inte”. Jo, man visste precis vad man gjorde. Man lät sig lockas av utopistiska sånger om godhet. Och lät offra allt det svenska folket under hundratals år byggt upp – ett tryggt, fredligt och välmående samhälle.

Nu väntar våld, otrygghet, instabilitet och förlorat framtidshopp. Allt därför att Socialdemokraterna – och deras lydiga slavar inom borgerligheten – trodde på utopiska idéer om gränslöshet i globaliseringens tidevarv.

Ardalan Shekarabi försöker smita från sitt ansvar för att ha förstört mycket av Sverige, och framför nu de budskap man förut hatfyllt beskrev som rasism. Det håller inte. Det duger inte!

Trovärdigheten är noll.

Det Shekarabi och Socialdemokratin måste göra är att erkänna sina synder. Och be om förlåtelse för den arrogans, den dårskap och det hat som präglat de senaste 30 årens samhällsklimat i migrationsfrågor.

Det kommer man inte att göra. Därför är uppgiften att alltid påminna svenska folket om vem som är ansvarig för den oordning och misär som nu växer i landet – Socialdemokratin.