Snart två och ett halvt år är till ända och jag har nu skrivit mitt sista bidrag på Samtiden. Jag vill tacka alla läsare för att ni har läst, kommenterat och delat mina artiklar. Otaliga gånger har det gett mig uppmuntran, glädje och inspiration. Tack för alla värdefulla tips om händelser att uppmärksamma, som gjort journalistiken bättre.

Jag vill även tacka mina kolleger på Samtiden, framför allt Dick Erixon, som jag har lärt mig mycket av och som jag har haft mycket glädje i att arbeta tillsammans med, särskilt allt eftersom läsarsiffrorna höjts med vårt arbete. Det har varit ett nöje att arbeta med er alla, att vara en del av detta arbetslag som varje dag försökt göra Samtiden lite bättre.

Min målsättning har varit att försöka informera breda lager av svenska folket genom att visa på den skadliga omvandling av landet som sker, utan svenska folkets medgivande, och där konsekvenser och skeende konstant mörkas av etablissemang och media.

De ansatser till inskränkning av yttrandefriheten, liksom den demonisering av de som har en avvikande åsikt, är likaså oroande och för tankarna till en diktatur.

En annan målsättning har varit att stärka oss redan övertygade i att det vi ser är rätt och att vi är många, samt att formulera vår världsbild tydligt, med sjävförtroende och orädd logik.

Jag är glad att ha fått vara en röst tillsammans med andra röster i det nya medielandskap som växer fram, som kämpar för att visa sanningen, komma med sakliga intellektuella argument, samt visa på förljugenhet, falskhet och orättvisor.

Det kommer jag givetvis att fortsätta med, i vilket sammanhang är ännu oklart.

Tack för stöd och uppmuntran och fortsätt kämpa och var starka är mitt sista budskap på den här publikationen. Vi ses i nästa projekt.