BROTT. Rosengårds centrum är avspärrat efter ett storbråk där en man dödats. Mannen uppges ha blivit knivskuren och avled på plats.  Enligt Kvällsposten ska bråket ha haft sitt ursprung i affärsuppgörelser. Polisen har gripit en man i en lägenhet i närheten av köpcentret.

Flera polispatruller skickades till Rosengårds centrum efter ett larm om storbråk strax efter klockan nio på tisdagsmorgonen. Köpcentret utrymdes och spärrades av och polisen påträffade en svårt skadad man som avled på platsen. Under vittnesförhör framkom uppgifter som ledde till att polisen gjorde en husrannsakan på en adress i Rosengård och grep en man vid halv tio-tiden.

Källor uppger att de två männen ska ha varit bekanta med varandra. Männen ska ha blivit ovänner på grund av en affärsuppgörelse. Varken offer eller den misstänkte gärningsman är kända sedan tidigare av polisen. Polisen vill inte kommentera ålder eller identitet på de inblandade i nuläget.