EU-kommissionens ordförande Jean-Claude Juncker tappade flera gånger balansen och fick hjälp av andra världsledare på väg till Nato-middagen som hölls för Trump på onsdagskvällen i Bryssel.

Daily Mail frågar: ”Är Juncker full? Kommissionens ordförande snubblande väcker frågor om han är onykter eller sjuk.”

Det har länge cirkulerat rykten om att Juncker dyker upp på möten i onyktert tillstånd och att han ibland är närmast redlöst full. Men inga medier skriver om det. I vår tid granskar medierna alla makthavare och kändisar, utom EU-ledaren. Han omgärdas av medial självcensur som i övrigt inte funnits sedan 1960-talet.

På väg in till galamiddag med Trump i Nato-högkvarteret underhölls världsledarna av dansuppvisning samtidigt som medierna kunde ta det traditionella gruppfotot. Juncker snubblade redan när han skulle ta trappsteg upp till podiet för gruppfotot. Sedan vinglar han kraftigt och andra ledare får ta honom om axlarna och i händerna för att han inte ska ramla.

När fotot tagits hålls han av finske presidenten och en annan ledare under armarna från var sin sida. Så fort de släpper greppet vinglar Juncker och nästan ramlar bakåt i famnen på Ukrainas president.

Allt medan Donald Trump går förbi och tittar på sina europeiska vänner.

– Han har inga allvarliga hälsoproblem vad jag vet, men han har problem med ryggen ibland, sa Nederländernas premiärminister Rutte.

Junckers kansli avböjer att kommentera eftersom man anser det vara av privat natur.

*

Se video: Daily Mail.