Inte en enda brittisk medborgare som stridit för Islamska Staten borde tillåtas att återvända till Storbritannien, säger landets nye försvarsminister Gavin Williamson.

Brittiska medborgare som strider med terrorrörelsen IS bör lokaliseras och dödas. Gavin Williamson är beredd att jaga och använda flygangrepp för att slå ut återstående 270 individer som har brittiskt pass och befinner sig hos IS i Syrien och Irak.

– Det är ganska enkelt, jag ser det som att en död terrorist inte kan orsaka skada i Storbritannien. Vi bör göra allt i vår makt för att förstöra och eliminera det hotet, säger Williamson till Daily Mail.

– När de delar på sig och sprider sig över Irak och Syrien och andra områden, måste vi se till att vi fortsätter att jaga dem. Vi ska se till att det inte finns något säkert tillhåll för dem, att de inte kan ta sig till andra länder och predikar sitt hat och sin dödskult, säger Williamson till den brittiska tidningen.