Gång på gång hävdar regeringen att man ska ta itu med våldsbejakande extremism. Men ständigt avslöjas nya exempel på hur svenska staten finansierar extremism. Om det inte är ”föreningar” som får statsbidrag för att sprida extremism, så är det Försäkringskassan som finansierar IS-krigare med bostadsbidrag och föräldrapenning. Idag har ännu en väg som skattepengar rinner iväg till islamsk fundamentalism avslöjats.

Utbildningsdepartementets studiemedel används för att finansiera Saudiarabiens ökända extremistskolor. Idag avslöjar DN att 71 unga svenska män sedan 2002 fått CSN-bidrag för att studera på Islamiska universitetet i Medina i Saudiarabien, ett missionärsskola med huvudmål att sprida den stränga wahhabitiska varianten av islam över världen.

Endast män får läsa i Medina. Icke-muslimer är bannlysta. Universitetets uttalade syfte är att sprida den saudiska varianten av islam över världen. Utbildningen i Medina är ”marinerad i wahhabitiskt, intolerant och sekteristiskt tänkande”, säger Mohammad Fazlhashemi, professor i islamisk teologi, och tillägger att dessa studenter blir missionärer för en intolerant tolkning av islam där hat mot bland annat judar ingår.

Denna mission att sprida intolerant islamism finansieras av svenska staten.

Och våra politiker uppträder, som alltid, yrvaket och totalt okunniga om allt som rör jihadism. Beror det på begränsad begåvning? Nej, det handlar mer om att man tror på sina egna fantasier om att islam är ”fredens religion”. Man är självindoktrinerad.

Det blir bara pinsamt när skolminister Anna Ekström (S) ska försöka slingra sig ur det faktum att hennes regering understödjer våldsbejakande extremism.

– Jag kan inte föreställa mig att någon av de ganska många regeringar som suttit när den här bestämmelsen har funnits har tänkt sig att studiestöd ska användas på det här sättet, säger Anna Ekström till DN.

Det blir ju inte mindre allvarligt att även hennes företrädare i makten följt samma mantra. Om islam är fredens religion kan det ju inte vara fel att finansiera islamistiska koranskolor eller försörja IS-krigare i Syrien? De vill ju samma sak som vi – fred!

Hur många fler exempel behöver vi på att svenska etablissemang inte är kapabla att leda landet i en tid då religiös extremism gör sig allt starkare påmind?

Regeringspartierna och merparten av de borgerliga är hjärntvättade och oförmögna när det gäller att skydda det svenska samhället från den psykologiska krigföring vi är utsatt för av främmande krafter vars mål är att störta den västerländska civilisationen, med dess demokrati, yttrandefrihet och rättsstat.

Man kan inte tala om Quisling-beteende, det vill säga förräderi mot Sverige, eftersom de inte vet vad de gör. De agerar inte medvetet för att förgöra svensk kultur, tradition och moral. Men de är så indoktrinerade av vilseledande propaganda och skönmålningar, att de mentalt inte har förmåga att hantera utvecklingen i vår tid.

Den politiker som idag, 16 år efter 11 september, fortfarande är förvånad över islamisternas framfart saknar tillräcklig analytisk förmåga att inneha beslutsfattande funktioner.

Sverige behöver ledare som kan skydda våra värderingar mot angrepp och infiltration. Politiker som inte lever i utopiernas drömvärld utan handfast kan hantera verkligheten sådan den är.

Sverige behöver realister. Utopisterna har inte bara misslyckats uppnå den fredliga samexistens man drömmer om, utan agerar i praktiken på ett sätt som understödjer extremism med ökat våld och terrorism som följd.