Warning: Undefined array key 0 in /home/samtiden/public_html/wp-content/themes/15zine/library/core.php on line 1709

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/samtiden/public_html/wp-content/themes/15zine/library/core.php on line 1709

Warning: Undefined array key 0 in /home/samtiden/public_html/wp-content/themes/15zine/library/core.php on line 1709

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/samtiden/public_html/wp-content/themes/15zine/library/core.php on line 1709

ISLAMISM. Radikala muslimers plan – att skapa en oberoende islamisk stat inom Australien. Varningen kommer från muslimska ledare själva.

– Agendan är att skapa en stat i ert land. Med gator med islamiska namn, döpta efter historiska figurer som har begått massakrer, säger Imam Shaikh Mohammad Tawhidi och förklarar att inget ickemuslimskt skulle finnas inom denna stat.

– Ni måste sluta bygga och noggrant undersöka varifrån pengarna kommer. Det kan vara en annan stat som finansierar, säger imam Mohammad Tawhidi som tillsammans med två andra muslimska ledare som går ut och varnar i australiensiska tv-kanalen Today Tonight (länk).

Agendan är att förändra Australien för alltid och att etablera ett kalifat mitt under näsan på Australiens medborgare.

– De vill skapa en regering inom ert land. Det vill de här extrema muslimerna, säger Shaikh Mohammad Tawhid.

Han kräver krafttag mot detta.

– Regeringen måste undersöka noga allting som har med islam i landet att göra, och börja med alla muslimska ledare, säger han.

Gulfstater finansierar

Australien har en halv miljon muslimer, 2,2 procent av befolkningen. Men planer finns på att öka den siffran stort, enligt de tre muslimska ledare som slår larm. Jamal Daoud, som även är människorättsaktivist, säger att de som står bakom dessa expansionsförsök är extrema wahabister från Gulfstaterna; Saudiarabien, Qatar och Kuwait.

– Vi vill att myndigheterna tar krafttag mot detta, säger Jamal Daoud, som  ofta blir angripen och hotad av islamister, vilket ett inslag i reportaget visar.

Han har tidigare uttalat att man bör förbjuda burka och nibab för att förbättra den nationella säkerheten och hjälpa till att förhindra terrorattacker.

Vill moderera islam

Den tredje muslimske ledaren som slår larm i det australiensiska tv-inslaget är Doctor Rashid.  Man visar också ett klipp när han attackeras fysiskt i en arabisk tv-studio, då han tar upp sitt budskap om att moderera islam. Denna syn delar han med runt 700 lärde, enligt honom själv.

Alla tre muslimska ledarna lever konstant under dödshot från IS.

Gömmer sig i flyktingströmmar

Shaikh Mohammad Tawhid varnar även för att vältränade IS-terrorister tar sig in i Europa under falsk flagg, gömda i flyktingströmmar.

– Jag vet att det är så, säger han upprört och fortsätter:

– Det måste bli mycket klargjort angående islam i vårt land. Kom inte och säg om 10-20 år att jag inte varnade regeringen för vad som kommer hända.

Läs mer: http://www.dailymail.co.uk/news/article-4258692/The-shocking-secret-plan-Muslim-state-Australia.html#ixzz4aGb2vzxZ