I Metro idag skriver en kolumnist att jag som redaktör för Samtiden ”missuppfattat demokratin” och diskuterar sedan något som jag inte sagt – och inte kunnat säga. Det är ytterligare ett exempel på hur massmedia har blivit fejkmedia.

Metrokolumnisten skriver idag att, ”chefredaktören för Sverigedemokraternas tidning Samtiden [talade] i Sveriges Radios ’Studio Ett’ om att protestanterna mot Trumps ’Muslim Travel Ban’ går emot ett demokratiskt valresultat”.

Sedan far hon ut med alla möjliga argument om att man i en demokrati visst får demonstrera mot ”existerande politik”.

Problemet är att jag sa något helt annat. Kolumnisten hittar på vad jag skulle sagt för att sedan argumentera emot det. Fejk, fejk, fejk.

Det kan inte ens vara diskutabelt, eftersom jag medverkade i det direktsända radioprogrammet precis före det att Donald Trump skulle hålla sitt installationstal den 20 januari 2017. Det var alltså innan presidenten utfärdat ett enda beslut.

Det jag kommenterade var demonstrationerna och upploppen i Washington DC mot att den demokratiskt valde presidenten skulle tillträda. Man protesterade mot valresultatet. Medan vi analyserade i radion inför det att presidenten skulle sväras in, krossade protestanter skyltfönster och satte eld på bilar och soptunnor. Man ville ogiltigförklara många tiotals miljoner väljares val utfört enligt en flera hundra år gällande konstitution.

Om någon demonstrerat utanför riksdagen när Stefan Löfven av riksdagen valdes till statsminister 2014 (med betydligt svagare väljarstöd än Trump) hade jag sagt samma sak: de protesterar mot demokrati i arbete!

Att protestera mot valresultat är korkat. Idiotiskt. Antidemokratiskt!

Varför? Jo, den som förstår vad demokrati är, vet att det kommer ett nytt val. Demokratins kärna är just att folket kan välja om, men framför allt, avsätta regeringsmakten i nästa val. (Detta gäller inte exempelvis EU, alltså är EU ingen demokratisk institution.)

De som är missnöjda med valresultatet ska, om de har någonting i huvudet, inte protestera mot det just genomförda valet utan planera för nästa valrörelse då man får en ny chans att påverka hur utfallet kommer att bli den gången.

Men det är typiskt för Metro och andra etablissemangsmedier att inte utgå från det som sagts, utan förvränga fakta och skapa fejknyheter som man tror sig kunna lura på svenska folket. Men det som händer nu, i hela västvärlden, är att det är slut med bedrägeriet. Folk går inte längre på de vinklade, förvridna och förfalskade budskap som medievänstern sprider.