TYSKLAND. En konfidentiell polisrapport har läckt ut till tyska tidningen Bild, som visar att migranter har begått 208 000 brott under 2015. Det innebär en ökning med 80 procent sedan året innan. Angela Merkels Tyskland kokar nu av konsekvenserna av öppna dörrar-politiken, då landet tog in 1,1 miljon migranter bara under 2015. Under de första sex månaderna i år rapporteras att 142 500 brott har begåtts av migranter, enligt den federala polisens rapport, skriver Daily Express.

Tyskland har drabbats av en våg av grovt våld, som våldtäkter, sexuella och andra överfall, knivdåd, rån, inbrott, stölder och droghandel. I rapporten hävdas att det är en våldtäkt på en tioårig flicka i Leipzig som har utlöst ny uppmärksamhet till det exploderande våldet som begås av migranter över hela Tyskland.

Polisen angrips

En tysk polis, Tania Kambouri, säger att hon under lång tid iakttagit hur i huvudsak muslimska unga män inte har ett uns respekt för polisen.

– När vi patrullerar på gatorna blir vi verbalt angripna av unga muslimer med både kroppsspråk och förolämpningar när vi går förbi. Gör vi ett ingripande, höjs aggressiviteten, och detta sker till överväldigande del av migranter.

Hon hävdar att alltför många förövare släpps för att fall läggs ner eller av andra orsaker.

– Det kan inte fortsätta att migranter fortsätter fylla på i polisrapporterna, skadar oss fysiskt, förolämpar oss och att det inte blir några konsekvenser, säger hon.

Upplever otrygghet

Den ökande känslan av laglöshet visar sig också i en YouGov-undersökning i oktober, där 68 procent av tyskarna tror att säkerheten har försämrats i landet under de senaste åren, enligt rapporten. Nästan 70 procent av de som svarat säger att de fruktar för sina liv och tillhörigheter på tyska järnvägsstationer och tunnelbanor, medan 63 procent känner sig otrygga vid stora offentliga tillställningar.

Samtidigt rapporteras att högerextrema mobbar attackerar migranter. Tidningen berättar bland annat att 80 neonazister nyligen jagade 19 ensamkommande ungdomar, som fruktade för sina liv. Det har rapporterats 1000 attacker mot flyktingboenden i landet under förra året, en femfaldig ökning från året innan.