NEVADA. Donald Trump evakuerades hastigt av Secret Service när han höll ett tal i delstaten Nevada. Trump uppmärksammade en Hillary-supporter i publiken. Kort därefter ska någon i folkmassan ha ropat ”vapen”.

Det var under ett tal i Nevada som Donald Trump evakuerades av hans personliga livvakter. De som lyssnade på Trump kunde först se honom kommentera en Hillary-supporter bland folkmassan. Strax därefter stannade Trump upp i sitt tal och höll upp handen för ögonen när han tittade ut över publiken. Sekunderna senare skyndade hans livvakter fram och evakuerade honom samtidigt som de skyddade honom med sina kroppar.

Tungt beväpnad personal med automatvapen, hjälmar och krigsliknande utrustning var snabbt framme vid den misstänkte mannen. Tillsammans med polis och Secret Service fördes mannen bort för att förhöras.

En källa uppger till ABC News att någon ska ha ropat ”vapen” men att inget vapen ska ha hittats.

Efter några minuter bakom scenen återvände Trump och avslutade sitt tal.

– Ingen kan stoppa oss, sa han till publiken.

I en pressmeddelande skriver Donald Trump: Jag vill tacka Secret Service och polisväsendet i Reno och Nevada för deras snabba och professionella respons. Jag vill också tacka alla tusentals människor som var på plats för deras orubbliga och otroliga stöd. Inget kommer att stoppa oss – Vi kommer göra Amerika stort igen (make America great again, reds anm)!