Fem arabiska män utreds just nu av tysk polis, misstänkta för att ha gruppvåldtagit en blott sjuårig flicka på ett asylcenter i Hamburg.

Ännu en gång har ett litet barn i Tyskland utsatts för ett grymt sexuellt övergrepp av vuxna män. Flickan bodde på ett asylcenter i stadsdelen Bahrenfeld, strax väster om Hamburgs centrala delar. Det var i onsdags i förra veckan som polis kallades till centret efter en anmälan om att en sjuårig flicka hade utsatts för en gruppvåldtäkt, uppger Bild.

Fem arabiska män misstänkts för övergreppet, men det är fortfarande inte klarlagt om de utpekade gärningsmännen också bodde på centret eller om de befann sig där på besök.
− Vi har startat en utredning av fem personer. Vad som egentligen har hänt har vi fortfarande inte kunnat reda ut. Men utredningen fortsätter, säger åklagaren Nina Frombach till tidningen.

Asylcentret ligger på gatan Albert-Einstein-Ring, och är inrymt i en tidigare kontorsbyggnad som för närvarande håller på att renoveras. Här bor nu 550 flyktingar.