Tidigare i år äskade Migrationsverket 18 miljarder kronor extra för att klara av den konstant ökande invandringen till Sverige. Detta var strax efter att Dagens Industri avslöjat att regeringen planerade att ta emot 400 000 invandrare fram till 2019. I statsbudgeten som presenterades häromveckan fortsatte kostnaderna för migration och integration traditionsenligt att skjuta i höjden.

Men glöm allt det. Det är nya tider nu. Igår avslöjade Expressen att Migrationsverket prognostiserar för ytterligare 100 000 invandrare under 2015 års tre sista månader. Vi tar det igen. 100 000 personer på tre månader! Det är fullständigt ofattbara siffror. Det motsvarar invånarantalet i en medelstor svensk stad. Människor som ska ha boende, mat och sysselsättning.

Regeringen har på sitt eget sätt erkänt krisens omfattning, men gör ingenting för att stävja problemet. Huruvida de tror att den sedan i augusti uppkomna ”flykting”-situationen är tillfällig eller ej framgår inte. Men regeringen ger sken av att tro att detta snart löser sig så fort situationen i Syrien blir bättre. Men en sak måste klarläggas: Det är Sverige som avgör hur attraktivt vi ska vara för ekonomiska migranter. Så länge Sverige lockar med bostad, bidrag och permanenta uppehållstillstånd kommer en aldrig sinande ström av människor att vilja ta sig hit.

Om dagens invandringsnivåer också blir morgondagens, vilket allt tyder på, inget görs ju för att minska dem, kommer 400 000 invandrare till Sverige 2016. Och det är inte slutet. Världen är full av människor som hellre lever i Sverige än i sitt eget land. Vi som nation måste välja vad vi vill vara och vad vi vill bli. Ska vi försöka rädda det som räddas kan av vårt land eller ska den allt snabbare marschen mot u-landsstatus få fortsätta? Den politisk-mediala eliten är i dagsläget fullständigt besatta av att förverkliga det senare.

Om du tillhör dem som tror att Sverige ”kan klara utmaningen” är det dags att tänka om. Tider av kaos väntar. Du och din familj bör förbereda dig det annalkande förfallet.